Systeem WS-908 Stoxx

WS-908 Stoxx

WS908 Stoxx  is een handelssysteem op de Eurostoxx 50 op basis van een speciaal Algoritme. Het systeem laat een prachtig resultaat zien. Nu is de score al ruim + 60 % in nog geen 2 jaar. Wallstreet Spirit houd haar abonnees en geinteresseerden maandelijks op de hoogte met een column/update. Klik hier voor deze colums/updates

 

Rendement per maand

Uitleg systeem door Trader

WS-908® Een Future systeem voor de Eurostoxx50

Het succes van het WS-907® systeem op de Amsterdamse AEX-Index heeft ons geïnspireerd het systeem ook geschikt te maken voor de Eurostoxx50-Index.

Waarom de Eurostoxx50 Future?

Futures kennen over het algemeen een hoge hefboom. De DAX Future heeft een hefboom van 25, De AEX Future een hefboom van 200, en de SP500 E-mini Future een hefboom van 50.

De Eurostoxx Future heeft een lage hefboom van 10. Daarmee worden de uitslagen (lees: winsten en verliezen) kleiner. De margin (door de beurs vereiste kapitaal) is daardoor ook veel kleiner dan bijvoorbeeld voor een AEX Future.

Voor mensen die meer risicomijdend zijn en de volatiliteit van hun portefeuille omlaag willen brengen, kan dit een geschikt systeem zijn. Maar ook voor de spreiding van je portefeuille is dit systeem een welkome aanvulling. Bijvoorbeeld als aanvulling op WS-907®

Ten tweede is dit contract zeer populair onder institutionele beleggers. Dit is terug te zien in het aantal verhandelde contracten: gemiddeld zo’n 1 miljoen per dag. Daarmee is de schaalbaarheid van dit contract zeer goed. Je kunt zonder de markt te verstoren grote aantallen gelijktijdig verhandelen. Bij voldoende kapitaal kan dus met gemak 4 contracten per keer gehandeld worden.

Bovenstaande heeft ook als voordeel dat de liquiditeit zeer groot is. De grote aantallen die worden verhandeld zorgen voor een klein verschil in bied- en     laatprijs. Een voordeel voor de belegger.

Details WS-908® systeem   

Het EUROSTOXX50 systeem, WS-908® is uitgebreid getest, maar wij handelen dit systeem zelf ook al binnen onze Wallstreet-Spirit portefeuille. We tonen daarom twee tabellen:

  1. De eerste tabel toont de resultaten van de eerste 7½ maand van 2019 (1 januari 2019 t/m 13 augustus 2019). De trades zijn werkelijk gehandeld binnen onze Wallstreet-Spirit portefeuille. De resultaten gebaseerd op 1 contract. De percentages zijn gebaseerd op een investeringskapitaal van €4.350 (Max drawdown + Margin).
  2. De tweede tabel toont de resultaten van de backtest met betrekking tot het verwachte rendement en risico. Ook hier zijn de resultaten gebaseerd op 1 contract. Percentages zijn gebaseerd op een investeringskapitaal van €6.560 (Max drawdown + Margin).
 

Omdat Systems2Follow rekent met units van €5.000 zal het vereiste kapitaal net zoals bij WS-907® , voor dit system €15.000 bedragen. Daarmee kun je dan 2 contracten handelen. Zo bieden wij dit systeem dus ook aan.

Over de Trader

 

Martinus is een geboren investeerder. Al op jonge leeftijd (14!) investeerde hij zijn geld – dat hij na schooltijd verdiende – in beleggingsfondsen van ROBECO. Dat was in de periode van de dot.com bubbel waar hij zijn portefeuille zo’n 2% – 3%  per dag zag groeien Totdat…

Ja, tot op 4 januari 1999. Zijn portefeuille was meer dan gehalveerd. Een ware hartverzakking was het gevolg. Maar hij herstelde snel toen hij bemerkte dat de EURO dubbel zoveel waard was dan de Gulden. Alsof er niets was gebeurd werd het spel van investeren en rendement maken voortgezet.

Maar zoals altijd kwam ook aan de dot.com bubbel een einde. Vanaf 5 september 2000 begon de grote glijvlucht waardoor medio 2003 minder dan de helft van inmiddels behoorlijke aangegroeide kapitaal (50.000 gulden!) over was. Dit was een belangrijk keerpunt. Waarom had niemand mij gewaarschuwd? Was er dan niemand die het wist…?

Dit was en is nog steeds de aanleiding voor de zoektocht naar de waarheid, modellen en methoden. Ook is naar wetenschappelijk hulp en kennis gezocht. En gevonden! Tijdens deze zoektocht naar de waarheid heb ik geleerd om bruikbare informatie te onderscheiden van de vele bullshit verhalen van zogenaamde goeroes.

En nu we het toch over bullshit hebben… Ik heb samen met vrienden ook een paar keer een z.g. “gouden systeem” gevolgd. Leugens, bedrog, BS en misleiding. Fraude. Opsluiten die lui, dat zou er moeten gebeuren. Terwijl enkele jaren geleden de laatste email met een +35% verhaal van een “golden wonder boy” op mijn scherm verscheen, keek ik gelijktijdig naar mijn portefeuille: -45%.

Ik vind dat dit beter moet. Transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn in deze sector belangrijk. Ook al zijn er geen garanties van de resultaten te geven met betrekking tot de toekomst.

Over Wallstreet-Spirit B.V.

Wallstreet-Spirit BV is opgericht door Martinus van Dolder. Samen met zijn team ontwikkelde hij een Master-Algoritme dat aangepast kan worden op diverse markten.

Systeem Specificaties

  • Start Datum: augustus 2019
  • Startkapitaal: €15000 
  • Deelnamekosten: €360 p/jaar 
  • Abonnementskosten: 20% Performance Fee
  • Korting bij deelname hogere factor
Sluit Menu