TradingTrends

           TradingTrends van Rudy Hautain is een systeem op de SP500. Het systeem handelt in futures op de SP500

       

Rendement per maand (in %)

Uitleg systeem door Trader

TradingTrends ontwikkelt handelssystemen om actief in te spelen op beurstrends. Via Systems2follow is nu TradingTrends SP500 te volgen.

Door actief te beleggen en in te spelen op de ups and downs van de beurzen kun je hogere rendementen halen dan door passief te beleggen.

Het bewijs?
Van begin 2015 tot eind 2016 steeg de Euro Stoxx 50 index + 4,7%.
Ons handelssysteem op de Euro Stoxx 50 haalde in diezelfde periode + 95% rendement!  Een gouden periode voor onze abonnees!

In 2017 kende het ESTX50-systeem een terugval, maar het overall rendement ligt nog ruim boven de 20% per jaar.

In 2018 hebben we een nieuw systeem gebouwd met focus op de S&P500 , de belangrijkste Amerikaanse beursindex. Sinds de verkiezing van Trump is de Amerikaanse beurs meer dan ooit dé leidende beurs en de markt “where the action is”.

Dankzij Autotrading, ook wel Automatisch Handelen genoemd kunnen beleggers profiteren van de know-how van ervaren traders en op die manier gelijkaardige rendementen behalen. Technologische communicatie zorgt er voor dat je automatisch op de hoogte gehouden wordt van de acties die de trader onderneemt.

TradingTrends is in deze business één van de integere aanbieders. Bij ons geen commerciële praatjes of loze beloftes. Toekomstige winsten zijn immers niet te voorspellen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Wat wij wél beloven is een eerlijke communicatie en 100% inzet voor een degelijk rendement!

Abonneer u op onze signalen en haal gelijkaardige resultaten!

 

Systeemspecificaties

  • Start Datum:  September 2018
  • Startkapitaal: €15000  

Deelnamekosten

  • Vaste kosten: € 360 p/jaar en 20 % winstfee, of € 1350 per jaar vast zonder winstfee
Sluit Menu