ARKK Duplicator

Het wereldberoemde ARKK® fonds is nu verhandelbaar voor Europeanen. Volg 1-op-1 alle aandelen uit dit innovatieve fonds dat al sinds zijn oprichting in 2014 een grote outperformance tov de S&P 500 kent.

       

Rendement per maand (in %)

Uitleg systeem door Trader

ARKK® is een actief gemanagede ETF in de sector ‘Disruptive Innovation’. Dit zijn bedrijven & services die de potentie hebben om de wereld te voorgoed veranderen.

Bedrijven die door het team van ARKK® geselecteerd worden hebben baat van de ontwikkeling van nieuwe producten & services, technologische vooruitgang en nieuwe kennis op het gebied van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van:

– DNA (Ook wel de genetische revolutie genoemd)
– Energie, automatisering en ontwikkeling (industrial Innovation)
– En van de meta-trend van gebruik van technologie & internet (Next Generation Internet) in ons dagelijks leven.

De fondsen worden in zijn geheel gebruikt voor de aankopen van aandelen in bedrijven die in dit segment vallen, met een oog op lange termijn groei.
De maandelijks portfolio mutaties in dit fonds zijn hierdoor laag.

Performance

De performance In 2020: +152.21%
De performance gemiddeld afgelopen drie jaar: +52.55%
De performance gemiddeld afgelopen vijf jaar: +45.40%


Hoe te handelen

Het ARKK® fonds is wereldberoemd, maar niet voor Europeanen beschikbaar. Via S2F is dit voor het eerst wel mogelijk. Uw fondsbeheerder repliceert de exacte holdings van het ARKK vlaggenschip fonds en herbalanceert deze iedere week op vrijdag.

Dit is hoe uw fondsbeheerder dit fonds ook zelf in privé al jaren handelt, met hoge winsten tot gevolg.

Er kunnen door verschillende redenen kleine verschillen in de weging ontstaan tussen het ARKK® fonds dit fonds. Deze verschillen zullen uiteraard zo minimaal mogelijk gehouden worden wanneer mogelijk.

Meer informatie over het ARKK® fonds is te vinden op https://ark-invest.com.

Dit fonds heeft zijn waarde in de loop van de tijd meer dan bewezen, vandaar uw fondsbeheerder deze strategie aanbiedt. Waarom het wiel immers opnieuw uitvinden?


Let op: De weging van ARKK Replicator wijkt  enigzins af van het officiële ARKK fonds. Dit komt door de grootte van het aantal aandelen in het ARKK fonds. Doordat het bij ARKK Replicator mogelijk is om al in te stappen vanaf 7000 euro, is dit een afweging die de fondsbeheerder heeft moeten maken.
Ook zijn er een aantal fondsen niet opgenomen. Deze zijn, op drie na, allen in ARKK aanwezig met een weging van minder dan 2%, waardoor de afwijking van de prestaties van het ARKK Replicator fonds tov het ARKK fonds relatief laag zullen zijn. Dit kan per maand echter veranderen, afhankelijk van de ontwikkeling van de portefeuille van ARKK.

Website: arkkduplicator.euMet vriendelijke groet,
Bram van der Veer

Systeemspecificaties

  • Start Datum ARKK:  sept 2014
  • Startdatum ARKK Duplicator: april 2021
  • Startkapitaal: € 7000  

Deelnamekosten

  • Abonnementskosten: € 450 p/jaar voor factor 1 of 2
Sluit Menu