Systeem RVM Retirement

Een verantwoord systeem voor de opbouw van uw pensioen

Rendement per maand

Uitleg systeem door Trader

RVM Retirement is een systeem bedoeld voor het beheren van uw pensioen. Lange termijn denken en een rustig beleid is dus het streven. 
Het beheer zal voornamelijk gebeuren door middel van een belegging in aandelen in bedrijven wereldwijd, en opties op die aandelen. 
Fundamentele analyse, trendanalyse en kwantitatieve berekeningen worden gebruikt om een selectie te maken van de bedrijven waarin belegd zal worden. 
Hierbij wordt er steeds voor gezorgd dat er voldoende kapitaal gereserveerd is om op betere prijzen bij te kunnen kopen.  
Ook in indices (aanvullend op aandelen of in plaats daarvan) kan belegd worden, en in grondstoffen en obligaties. 
Er wordt steeds berekend wat voor de lange termijn het meest kansrijk wordt geacht: specifieke aandelen, specifieke indices, grondstoffen, obligaties, of een mix van al deze categorieën.
Opties kunnen gebruikt worden ter verzekering van de beleggingen, en wellicht tot het creëren van enig extra rendement voor de kortere termijn.
 
De hoogte van dividenduitkeringen, de houdbaarheid van de dividenduitkering, en de dividendhistorie van een bedrijf, spelen een rol bij de overweging om tot opname in portefeuille over te gaan. 
 De praktijk heeft inmiddels uitgewezen dat RVM Retirement een risico-profiel heeft overeenkomstig dat van een aandelenportefeuille, hetgeen natuurlijk lager is dan wanneer met hefboomproducten wordt gewerkt.  
 
Voor pensioenbeleggers is het het meest belangrijke om te weten, of de belegging in RVM Retirement bestand zal zijn tegen een nieuwe beurscrisis.
Alhoewel resultaten uit het verleden zoals bekend geen garantie geven, weten wij dat de belegger achter dit systeem, Ruud van Megen, op de beurs actief is sinds 1993, en zijn systemen juist ontwikkeld heeft vanuit de ervaring met de zwaarste omstandigheden denkbaar voor beleggers.
 De crisis van 2007 tot 2009 was zijn beste beleggingsperiode, destijds nog samen met zijn abonneehouders op de dagelijkse beursbrief van Van Megen Trading. De kwantitatieve berekeningen gaven bijvoorbeeld tijdig aan dat er rekening gehouden moest worden met een faillissement van Fortis, en dus ABN AMRO.

 

Systeem Specificaties

  • Start Datum: Januari 2019
  • Startkapitaal: €10000 

Deelname kosten

  • Deelnamekosten: €480 p/jaar
  • Korting bij deelname hogere factor
Sluit Menu