RVM Daily

           RVM Daily van Ruud van Meegen is een systeem op de Nederlandse beurs met aandelen en opties

       

Rendement per maand (in %)

Uitleg systeem door Trader

RVM Daily

Werkt met een algoritme op de AEX dat koersdoelen berekent op weekbasis, maandbasis en jaarbasis. 

Afhankelijk van het cyclusmomentum wordt vervolgens gekozen op welk koersdoel positie wordt ingenomen, met welk instrument en met welk risico. 

Het innemen van posities gebeurt in het algemeen met opties op de AEX-index, maar ook trackers, aandelen en turbo’s zijn niet uitgesloten. In geval van de optiestrategieën wordt zowel met verkochte opties als gekochte opties gewerkt, ook in combinatieposities.


Hoe werkt het systeem? 

Iedere week berekent een specifiek algoritme op de AEX-index een opwaarts en een neerwaarts koersdoel, en iedere maand, en ieder jaar. Op een van die koersdoelen wordt in ieder geval positie gekozen. Dus zowel korte termijnposities als lange termijn posities zijn mogelijk. 
Posities bij RVM Daily kunnen kort of lang vastgehouden worden, o.a. afhankelijk ervan of koersdoelen wel niet bereikt worden. 

De keuze om met een specifiek algoritme te werken is gemaakt op basis van langjarige ervaring en langjarig onderzoek. De berekening blijkt een ideale manier om met de risico’s van beurshandel om te gaan. Alhoewel niet alle koersdoelen bereikt zullen worden, zijn de winstkansen uitstekend.

 

 

MAIL 

De posities zullen begeleid worden door mailberichten, zodat de volgers op de hoogte worden gehouden van de bedoeling met de aangehouden posities.

Wij hopen u met dit product een goede dienst te bewijzen. 

 

Met vriendelijke groet,

Ruud van Megen

Systeemspecificaties

  • Start Datum:  Januari 2019
  • Startkapitaal: € 12000  

Deelnamekosten

  • Abonnementskosten: € 528 p/jaar
Sluit Menu